fbpx

/ F.A.Q.

Vragen? Bel +31-85 0516630

Frequently asked

Vind je vraag

General

Wat houdt het Street University abonnement in?

Met het abonnement heb je toegang tot de wekelijkse online colleges van Jorik, gastcolleges van de top van Nederlandse ondernemers, wetenschappers, artiesten en topsporters, exclusieve gratis toegang tot 3 live events, een welkomstpakket, een gratis PIT persoonlijkheidstest en je wordt lid van een exclusief online community van ambitieuze gelijkgestemden.

Wie zijn de gastsprekers?

De gastsprekers zijn o.a: Yung Felix (DJ, Hip-hop artiest), Joost Leenders (Talent coach), Barend van Deelen (Radio 538 DJ), Gijs van Helvoort (Prestatiecoach), Steven Uiterhuis (oprichter SWAPfiets), Reverse (producer), Donny v.d. Beek, Iris Gündel, Jack Shirak (Nummer 1 hit producer), Michel Perridon (oprichter Trust), en Erik Scherder (Neurowetenschapper).

Heb ik altijd toegang tot het platform?

Ja, met jouw unieke code kan je altijd inloggen waar en wanneer je wil.

Tot wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt tot twee weken na inschrijving voor Street University je abonnement opzeggen. Dat zouden we uiteraard heel jammer vinden!

Kom ik met het premium abonnement met Jorik in contact?

Ja, Je krijgt als premium member toegang tot meerdere face to face gesprekken met Jorik.

Colleges

Kan ik de colleges kijken waar en wanneer ik wil?

De online colleges kunnen overal gekeken worden. Je kan ze dan ook kijken waar en wanneer je maar wil. De drie live events zullen wel op een specifieke locatie en datum zijn.

Waar bestaat een college uit?

De colleges bestaan uit een variatie van videocontent, opdrachten, testen, werkboeken en gastcolleges. Elk college heeft een video tussen de 10 en 30 minuten.

Is er elke week een college?

Elke woensdag komt er een nieuw college online. Deze kan je ook altijd terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Hoe lang duurt Street University?

De colleges van Street University duren een jaar.

Kan ik een studie naast Street University volgen?

Street University is te vergelijken met een cursus. Het neemt gemiddeld 1 à 2 uur per week in beslag. Je kan er dus nog een studie naast volgen.

Live events

Waar bevinden de live colleges zich?

De live colleges zullen plaatsvinden op een gave locatie in de randstad. Het belooft een hele toffe locatie te worden wat past bij de uitstraling en allure van Jorik.

Wanneer vindt het eerste live college plaats?

Het eerste live college vindt plaats na het eerste semester, waarschijnlijk in december. De exacte datum van het eerste live college wordt nog bekendgemaakt.

Zijn de events corona proof?

Uiteraard worden de evenementen zo georganiseerd dat de anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden, alsmede worden er maatregelen genomen om het evenement corona proof te organiseren.

Kan ik losse kaarten bestellen voor de live colleges?

Nee, helaas. De toegang tot de live events zijn alleen voor leden van Street University.